Uw poelier & traiteur
Kipspecialiteiten, gevogelte en wild!
"Voor iedereen die van lekker eten houdt!"

Vragen? Bel 024-3600232 of mail

 Wildcentrale aanbiedingen

 Wildcentrale  specialiteiten

 Wildcentrale  recepten

Ingrediënten voor 4 personen
- 4 steaks van bizon, ca 150 gr per stuk
- zout
- 1 eetlepel olijfolie

1. verwarm de oven voor op 140 graden, wrijf de steaks in met olijfolie en zout.
2. grill de steaks op een hete bakplaat of BBQ aan beide kanten tot de gewenste kleur.
3. leg ze op een ovenschaal en zet deze in de oven ongeveer 6 tot 10 minuten afhankelijk van de gewenste gaarheid.

Voor de BBQ saus
- 2 eetlepels geraspte kaas verse gember
- 4 teentjes knoflook gesnipperd
- 1 rode peper of meer naar smaak
- 2 sjalotjes fijn gesneden
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 blikjes tomaten in blokjes gesneden
- 1 eetlepel venkelzaad
- 60 gram suiker
- 60 ml azijn
- 3 eetlepels worcestersaus

1. smoor in een eetlepel olijfolie de gember, knoflook, peper, sjalot en venkelzaad enkele minuten op laag vuur.
2. Voeg dan de rest van de ingrediënten toe en laat het op een klein pitje zachtjes pruttelen.
Roer regelmatig en laat inkoken tot een dikke saus.
3. Breng de saus op smaak met zout, voeg eventueel naar smaak extra azijn, suiker of peper toe.
Laat afkoelen en serveer koud of lauw warm.

 

 

Openingstijden

Reguliere openingstijden
Ma: Gesloten
Di: 08.30 - 17.30
Woe: 08.30 - 17.30
Do: 08.30 - 17.30
Vr: 08.30 - 17.30
Zat: 08.00 - 17.00
Zon: Gesloten

Extra Openingstijden komende periode:
Maandag 11 december van 10.00 tot 17.30
Maandag 18 december van 10.00 tot 18.00

19 t/m 22 december 8.30 tot 18.00 geopend

KOOPZONDAG 24 DECEMBER GEOPEND VAN 09.00 tot 16.00 uur
 
Zondag 31/12/2017  tm dinsdag 02/01/2018 GESLOTEN
 

Nieuwsbrief aanvraag

Vul aub uw e-mail adres in.

Contact

Hertogstraat 27
6511 RV Nijmegen

 

tel. 024- 360 02 32
fax 024- 360 05 32