Uw poelier & traiteur
Kipspecialiteiten, gevogelte en wild!
"Voor iedereen die van lekker eten houdt!"

Vragen? Bel 024-3600232 of mail

 Wildcentrale aanbiedingen

 Wildcentrale  specialiteiten

 Wildcentrale  recepten

Ingrediënten voor 4 personen

- 300 tot 350 gr. filet van bizon
- 2 sjalotjes dun gesneden
- Halve rode peper, ontdaan van zaad en zaadlijsten, fijn gesneden
- 2 takjes verse basilicum, alleen de blaadjes
- 4 eetlepels limoensap
- 1 theelepel fijn zeezout
- Vers gemalen zwarte peper

1. snijd het vlees tegen de draad,(kops snijden) in dunne plakjes en verdeel deze over de borden.
2. bestrooi met fijn zeezout en zwarte peper en verdeel er dan de sjalotjes en rode peper en basilicum over.
3. sprenkel er het limoensap over en de oosterse dressing (van tevoren maken).

Voor de oosterse dressing

Deze dressing smaakt het beste als u het een dag van tevoren maakt, in de koelkast is de dressing een week houdbaar.
- 5 teentjes knoflook
- 4 rode pepers, ontdaan van zaad en fijngehakt
- 50 ml vissaus - 100 ml water
- 50 ml rijstazijn
- 50 gram palm of bruine basterdsuiker
- 50 ml citroensap of limoensa

1. verwarm in een sauspan alle ingrediënten behalve het citroensap. Als de temperatuur is gestegen tot 60-70 graden haal dan de pan van het vuur en laat het afkoelen.
2. als de vloeistof koud is roer er dan het citroen of limoensap door.

 

Openingstijden

Reguliere openingstijden
Ma: Gesloten
Di: 08.30 - 17.30
Woe: 08.30 - 17.30
Do: 08.30 - 17.30
Vr: 08.30 - 17.30
Zat: 08.00 - 17.00
Zon: Gesloten
 

Nieuwsbrief aanvraag

Vul aub uw e-mail adres in.

Contact

Hertogstraat 27
6511 RV Nijmegen

 

tel. 024- 360 02 32
fax 024- 360 05 32