Uw poelier & traiteur
Kipspecialiteiten, gevogelte en wild!
"Voor iedereen die van lekker eten houdt!"

Vragen? Bel 024-3600232 of mail

Beschrijving en bereiding van de Kalkoen:

Deze kalkoen is ovenklaar en gevuld met zoet/hartige vulling met als basis kipgehakt. De kalkoen is fijn gekruid en geplaatst in een braadzak ; ovenschaal.

Ready to use !!

Verwarm de oven voor op 160.C en braad de gevulde kalkoen in circa 2,5 / 3 uur tot de gewenste kerntemperatuur 80.C gaar. voor een mooie bruine kleur kunt u de laatste 10 minuten de braadzak aan de bovenkant los knippen (laat de kalkoen na bereiding nog even 10 minuten rusten)

(voor het braden dient u even een paar gaatjes te prikken in de bovenkant van de braadzak, zodat overtollige stoom eruit kan) 

------------------------

Heerlijk Pannetje Hazenpeper 

Herstensukade