Uw poelier & traiteur
Kipspecialiteiten, gevogelte en wild!
"Voor iedereen die van lekker eten houdt!"

Vragen? Bel 024-3600232 of mail

 

 

Canard a la orange

Vers gemarineerde en gebraden eendenbout met een heerlijke romige sinaasappelsaus.

 

 

Fazantpate ambachtelijk

Grove ambachtelijke fazantpate met pistache en cranberry.

 

 

Salades

Verse huisgemaakte salades. Lekker voor elk feestje.

 

 

Hazepeper

Rijk gevulde peper traditioneel bereid volgens grootmoeders recept !! 

 

 

Wildgoulash

Rijk gevulde goulash bereid met mooie stukken wild zoals hert –ree en wild zwijn!! 

 

Gekonfijte eendenbout

In ganzenvet gegaarde eendenbout, gemarineerd met fijne kruiden en knoflook.

 

 

Hazen ossobucco

Dit eigen recept bestaat uit langzaam gegaard hazenvlees (15 uur) op lage temperatuur (slow cooking) het vlees is gemarineerd met appelstroop – rode wijn- ster anijs en specerijen. Per eenheid 500 gram: recept voor verdere bereiding in de winkel aanwezig.

 

 

Konijnfilet rollade

Een echte aanrader!! Dit eigen recept bestaat uit konijn filet gevuld met pruimen konfijt en omwikkeld met parmaham en verse basilicum. Recept voor verdere bereiding in de winkel aanwezig!

 

   

Gekonfijte kwartel hammetjes

Deze halve kwartel is ontbeend & omwikkeld met serranoham, verse kruiden en gekonfijt in ganzenvet. (per eenheid van 4 stuks) Mooi product voor een salade

 

 

Parelhoen in galantine

Dit zelf ontwikkelde voorgerecht wordt in diverse restaurants in de regio geserveerd. Deze parelhoen is op Italiaanse wijze gevuld en gegaard en is een groot succes.