sinds 1922
Pure ambacht & kwaliteit

Vragen? Bel 024-3600232 of mail

 Wildcentrale aanbiedingen

 Wildcentrale  specialiteiten

 Wildcentrale  recepten

Ingrediënten voor 4 personen
- 4 steaks van bizon, ca 150 gr per stuk
- zout
- 1 eetlepel olijfolie

1. verwarm de oven voor op 140 graden, wrijf de steaks in met olijfolie en zout.
2. grill de steaks op een hete bakplaat of BBQ aan beide kanten tot de gewenste kleur.
3. leg ze op een ovenschaal en zet deze in de oven ongeveer 6 tot 10 minuten afhankelijk van de gewenste gaarheid.

Voor de BBQ saus
- 2 eetlepels geraspte kaas verse gember
- 4 teentjes knoflook gesnipperd
- 1 rode peper of meer naar smaak
- 2 sjalotjes fijn gesneden
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 blikjes tomaten in blokjes gesneden
- 1 eetlepel venkelzaad
- 60 gram suiker
- 60 ml azijn
- 3 eetlepels worcestersaus

1. smoor in een eetlepel olijfolie de gember, knoflook, peper, sjalot en venkelzaad enkele minuten op laag vuur.
2. Voeg dan de rest van de ingrediënten toe en laat het op een klein pitje zachtjes pruttelen.
Roer regelmatig en laat inkoken tot een dikke saus.
3. Breng de saus op smaak met zout, voeg eventueel naar smaak extra azijn, suiker of peper toe.
Laat afkoelen en serveer koud of lauw warm.

 

 

Openingstijden

Reguliere openingstijden

Ma: 10.00 - 17.30
Di: 08.30 - 17.30
Woe: 08.30 - 17.30
Do: 08.30 - 17.30
Vr: 08.30 - 17.30
Zat: 08.00 - 17.00
Zon: Gesloten

Speciale openingstijden December
vrijdag 20-12 8.30 - 18.00
zaterdag 21-12 8.00 - 17.00
zondag 22-12 Gesloten
maandag 23-12 8.30 - 19.00
dinsdag 24-12 8.00 - 16.00

Oudejaarsdag 31-12 8.30 - 16.00
Nieuwjaarsdag Gesloten
02-01-2020 Gesloten

Nieuwsbrief aanvraag

Contact

Hertogstraat 27
6511 RV Nijmegen

 

tel. 024- 360 02 32
fax 024- 360 05 32