Uw poelier & traiteur
Kipspecialiteiten, gevogelte en wild!
"Voor iedereen die van lekker eten houdt!"

Vragen? Bel 024-3600232 of mail

 Wildcentrale aanbiedingen

 Wildcentrale  specialiteiten

 Wildcentrale  recepten

Ingredienten:
Gekonfijte Ganzenbout 2 stuks voor ca. 3 personen
Coleslaw (met zoet/zure dressing) gesneden te koop of zelf snijden!
Cranberry compote (vers bereid) te koop bij de Wildcentrale
Courgette (rolletjes maken)
Romanesco bloemkool

Bereidingswijze:
1) Pluk de ganzenbouten.
2) Maak de rauwe gesneden kool aan met de dressing (zoet/zuur).
3) Snijd met een dunschiller plakken van courgette en maak deze aan met olijfolie zoet en peper.
4) Maak hier rolletjes van.
5) Maak de romanesco schoon en snijd voorzichtig mooie roosjes.
6) Blancheer deze mooi beetgaar 6 tot 8 min. Verder kan naar eigen inzicht garnituur van dit seizoen worden gebruikt.

Opmaak:
1) Bak de geplukte gans kort aan met een klein beetje boter (mag licht warm blijven).
2) Maak een nestje van coleslaw in de borden.
3) Dresseer de verschillende groenten om de coleslaw heen.
4) Verdeel de nog lauwwarme gans over de borden en afmaken met een beetje verse Cranberry
compote. En genieten maar!

Openingstijden

Reguliere openingstijden
Ma: 10.00 - 17.30
Di: 08.30 - 17.30
Woe: 08.30 - 17.30
Do: 08.30 - 17.30
Vr: 08.30 - 17.30
Zat: 08.00 - 17.00
Zon: Gesloten

Team uitbreiding - vanaf Januari 2019 ook op Maandag Geopend  van 10.00 tot 17.30

Extra openingstijen en dagen December 2018

Maandag 3-10-17 December van 10.00 tot 17.30

Maandag 17-12-2018 tot en met Vrijdag 21-12-2018 van 8.30 tot 18.00

Zaterdag 22 December van 08.00 tot 17.00

Zondag   23 December van 11.00 tot 17.00

Maandag 24 December van 08.00 tot 16.00

1e & 2e kerstdag gesloten

Maandag 31 December geopend van 10.00 tot 16.00  Nieuwjaarsdag Gesloten !!

 

Nieuwsbrief aanvraag

Contact

Hertogstraat 27
6511 RV Nijmegen

 

tel. 024- 360 02 32
fax 024- 360 05 32