Uw poelier & traiteur
Kipspecialiteiten, gevogelte en wild!
"Voor iedereen die van lekker eten houdt!"

Vragen? Bel 024-3600232 of mail

Wildcentrale

Geschiedenis
De Wildcentrale is een echt familiebedrijf. In 1966 heeft de heer Wouters sr. het bedrijf overgenomen van zijn moeder en inmiddels staat de heer Wouters jr. al geruime tijd naast zijn vader in het bedrijf. 
De Wildcentrale is gevestigd in een prachtig historisch pand aan de Hertogstraat 27 in het centrum van Nijmegen. In dit bijzondere Jugendstilpand treft men een uiterst modern poeliersbedrijf.

Ontwikkeling
De ontwikkeling van het bedrijf is vooral gericht op het constant investeren op het gebied van machines, hygiëne, producten en de persoonlijke wensen van de klant. Mede hierdoor is de Wildcentrale een begrip in Nijmegen en omgeving. 

Het bedrijf
De Wildcentrale levert zowel aan particulieren als ook aan de horeca, grootverbruikers en instellingen. De particulieren zijn welkom in onze winkel en in onze uitsnijderij zijn wij bezig met de orders voor de horeca en grootverbruikers. 
Wij werken volgens de HACCP-richtlijnen. Dat houdt in dat al onze producten geregistreerd worden bij binnenkomst. Vervolgens worden de producten iedere dag ( 7 dagen in de week!) vol automatisch geregistreerd in de koelingen, toonbank, en vriescellen. Onze uitsnijderij en toebehoren wordt iedere dag zorgvuldig gedesinfecteerd. Vervoer van onze producten gaat via gekoeld transport.