Uw poelier & traiteur
Kipspecialiteiten, gevogelte en wild!
"Voor iedereen die van lekker eten houdt!"

Vragen? Bel 024-3600232 of mail

Ingredienten:
Gekonfijte Ganzenbout 2 stuks voor ca. 3 personen
Coleslaw (met zoet/zure dressing) gesneden te koop of zelf snijden!
Cranberry compote (vers bereid) te koop bij de Wildcentrale
Courgette (rolletjes maken)
Romanesco bloemkool

Bereidingswijze:
1) Pluk de ganzenbouten.
2) Maak de rauwe gesneden kool aan met de dressing (zoet/zuur).
3) Snijd met een dunschiller plakken van courgette en maak deze aan met olijfolie zoet en peper.
4) Maak hier rolletjes van.
5) Maak de romanesco schoon en snijd voorzichtig mooie roosjes.
6) Blancheer deze mooi beetgaar 6 tot 8 min. Verder kan naar eigen inzicht garnituur van dit seizoen worden gebruikt.

Opmaak:
1) Bak de geplukte gans kort aan met een klein beetje boter (mag licht warm blijven).
2) Maak een nestje van coleslaw in de borden.
3) Dresseer de verschillende groenten om de coleslaw heen.
4) Verdeel de nog lauwwarme gans over de borden en afmaken met een beetje verse Cranberry
compote. En genieten maar!