Over Wildcentrale

De Wildcentrale is gevestigd in een prachtig historisch pand aan de Hertogstraat 27 aan de rand van het in Nijmegen. In dit bijzondere Jugendstilpand treft men een bijzonder Poeliersbedrijf.

Een familiebedrijf sinds begin 1922 waar al diverse generaties het vakmanschap wordt door gegeven, verstand van smaak en kennis van het mooie vak, graag naar de wensen van de klant luistert en al jarenlang een begrip is in Nijmegen en regio, zowel bij particulier en horeca die onze ambachtelijke producten en service steeds meer waarderen waarvoor onze dank. Onze ervaring is dat de consument en ook onze horeca relaties de laatste jaren steeds meer bewust en kritisch wordt van wat men eet, en dit is precies waar wij als vakmensen altijd naar kijken en ook uitstralen naar de consument U Dus!

De Kippen
Langzaam groeiende rassen & antibiotica vrij, zoals Gildehoen, kemper , het Franse assortiment Label Rouge, Poulet Noir zijn kippen met ruim voldoende vrije uitloop (binnen en buiten) de meeste kippen verkopen wij in alle onderdelen en producten hiervan!

Wij zijn wij en wat doen wij!

Transparant en open naar de klant, altijd gaan voor kwaliteit en geen concessies, alle producten zelf uitsnijden en verwerken en alle maaltijden en wildgerechten in eigen keuken bereiden, en zo puur mogelijk laten. De producten bieden wij aan particulier – horeca – instellingen en grootverbruik

Menu